Politika e privatësisë

Përditësimi i fundit: 02 janar 2021

Duke hyrë në faqet e internetit të etiasalbania.com, ju pranoni mbledhjen e informacionit dhe praktikat e përdorimit të përshkruara në këtë deklaratë të privatësisë.

 

Mbledhja e informacionit

Ju mund të vizitoni faqet e internetit të etiasalbania.com pa futur asnjë informacion personal. Në faqe të caktuara, etiasalbania.com mund t’ju kërkojë informacion personal për të ofruar një shërbim ose për të kryer një transaksion që ju keni kërkuar. Informacioni personal që mbledh etiasalbania.com mund të përfshijnë:

 • detajet e kontaktit, si emri, titulli, emri i kompanisë/organizatës, adresa e postës elektronike, numrat e telefonit dhe faksit dhe adresa fizike;
 • informacion për kompaninë tuaj dhe funksionin e punës;
 • informacione të tilla si kombësia juaj dhe vendi i banimit që lejon etiasalbania.com të përcaktojë përshtatshmërinë tuaj sipas rregulloreve të kontrollit të eksportit për të marrë informacion rreth teknologjive të caktuara;
 • pyetje dhe porosi për produktet dhe shërbimet etiasalbania.com;
 • informacion që ndihmon etiasalbania.com në identifikimin e produkteve dhe shërbimeve që plotësojnë më mirë kërkesat tuaja.
 • komente nga ju për faqet e internetit të etiasalbania.com dhe produktet dhe shërbimet etiasalbania.com.

Nuk ju kërkohet të jepni asnjë nga këto informacione, por nëse nuk e bëni këtë, etiasalbania.com mund të mos jetë në gjendje t’ju ofrojë shërbimin e kërkuar ose të përfundojë transaksionin tuaj. Në fund të marrjes së shërbimit ne fshijm automatikisht të dhënat e mbledhura.

etiasalbania.com gjithashtu mbledh disa informacione standarde që shfletuesi juaj dërgon në çdo faqe interneti që vizitoni, si adresa e Protokollit të Internetit (IP), lloji dhe aftësitë dhe gjuha e shfletuesit tuaj, sistemi juaj operativ, data dhe ora kur hyni në sajt, dhe faqen e internetit nga e cila jeni lidhur me faqen etiasalbania.com

ETIASALBANIA.COM nuk e lidh këtë informacion me identitetin tuaj.

Politika e cookie

Kjo është Politika e Cookies për Etias Albania, e aksesueshme nga etiasalbania.com

Çfarë janë cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor cookie, të cilat janë skedarë të vegjël që shkarkohen në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si i përdorim dhe pse ndonjëherë na duhet t’i ruajmë këto cookie. Ne do të ndajmë gjithashtu se si mund t’i parandaloni këto skedarë kuki që të ruhen, megjithatë kjo mund të zvogëlojë ose “prish” disa elementë të funksionalitetit të sajteve.

Si i përdorim cookies

Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht, në shumicën e rasteve nuk ka opsione standarde të industrisë për çaktivizimin e cookies pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe veçoritë që ato shtojnë në këtë sajt. Rekomandohet që të lini të gjitha cookies nëse nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për to ose jo në rast se përdoren për të ofruar një shërbim që përdorni.

Çaktivizimi i Cookies

Mund të parandaloni vendosjen e skedarëve të personalizimit duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shihni Ndihmën e shfletuesit tuaj se si ta bëni këtë). Kini parasysh se çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj dhe shumë faqeve të tjera të internetit që vizitoni. Çaktivizimi i kukive zakonisht do të rezultojë në çaktivizimin e disa funksioneve dhe veçorive të kësaj faqeje. Prandaj rekomandohet që të mos çaktivizoni cookies. 

Biskotat që vendosim

 • Cookie të lidhura me format

  Kur dorëzoni të dhëna përmes një formulari të tillë si ato që gjenden në faqet e kontaktit ose në formularët e komenteve, kukit mund të vendosen për të mbajtur mend të dhënat tuaja të përdoruesit për korrespondencën e ardhshme.

Cookies nga palët e treta

Në disa raste të veçanta ne përdorim gjithashtu cookie të ofruara nga palë të treta të besuara. Seksioni i mëposhtëm detajon se cilat cookie të palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqeje.

 • Kjo faqe përdor Google Analytics, e cila është një nga zgjidhjet analitike më të përhapura dhe më të besueshme në ueb, për të na ndihmuar të kuptojmë se si e përdorni faqen tuaj dhe mënyrat se si ne mund të përmirësojmë përvojën tuaj. Këto cookie mund të gjurmojnë gjëra të tilla si sa kohë kaloni në sajt dhe faqet që vizitoni, në mënyrë që ne të mund të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse.

  Për më shumë informacion mbi kukit e Google Analytics, shihni faqen zyrtare të Google Analytics.

 • Herë pas here ne testojmë veçori të reja dhe bëjmë ndryshime delikate në mënyrën e shpërndarjes së sajtit. Kur ne jemi ende duke testuar veçori të reja, këto skedarë cookie mund të përdoren për t’u siguruar që ju të merrni një përvojë të qëndrueshme ndërsa jeni në sajt, ndërkohë që sigurohemi se kuptojmë se cilat optimizime vlerësojnë më shumë përdoruesit tanë.

 • Disa partnerë reklamojnë në emrin tonë dhe skedarët e ndjekjes së filialeve thjesht na lejojnë të shohim nëse klientët tanë kanë ardhur në sajt nëpërmjet një prej faqeve tona partnere, në mënyrë që ne t’i kreditojmë ata në mënyrë të përshtatshme dhe kur është e mundur, lejojmë partnerët tanë të filialeve të ofrojnë çdo bonus që ata mund të ju ofrojnë për të bërë një blerje.

Më shumë Informacion

Shpresojmë se kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të lini të aktivizuara cookie-t në rast se ndërvepron me një nga veçoritë që përdorni në faqen tonë.

Megjithatë, nëse jeni ende duke kërkuar për më shumë informacion, atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të preferuara të kontaktit: [email protected]