Kur duhet të aplikoj për ETIAS?

Ne ju sugjerojmë të aplikoni për ETIAS dhe të merrni lejen shumë përpara se të blini bileta ose të rezervoni akomodimin. Shumica e aplikacioneve kërkojnë nga disa minuta deri në 96 orë për t’u përpunuar. Megjithatë, nëse nevojiten detaje të mëtejshme ose intervista me menaxhmentin e BE-së, koha e pritjes mund të zgjasë deri në 30 ditë shtesë për të përfunduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *