Cili është ndryshimi midis ETIAS dhe një vize Shengen?

ETIAS është një formë e re e autorizimit të udhëtimit të planifikuar për vizitorët afatshkurtër ose të industrisë të Evropës, të cilët janë të përjashtuar nga kërkesa për vizë. Këta vizitorë janë nga vende të tilla si Shtetet e Bashkuara, Kanadaja, Australia, Zelanda e Re dhe dhjetëra vende të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *